četrtek, 27. oktober 2016

Electrolux vgradna pečica

Pečica je iz nerjavečega jekla in je opremljena s prevleko proti prstnim odtisom. Kombinirana parna pečica z pare deluje tako, da kombinira funkcijo pare z vročim zrakom. Vlažna atmosfera minimizira izgubo teže živila in poskrbi za . Primerjaj s podobnimi izdelki.


ELECTROLUX VGRADNA PEČICA. Multifunkcijska pečica s funkcijami s paro. NOVA kombinirana parna pečica , ki vam omogoča najsodobnejše tehnike kuhanja. Poklicni kuharji kombinirajo . Vgradna pečica B6EP408SGW. Ventilatorsko pečenje: Da Upravljanje: Elektronsko Ura: Elektronska Število stekel na . Počasno kuhanje s paro SousVide . Ta pečica je do energijsko učinkovitejša od pečic razreda A, delno zahvaljujoč učinkoviti izolaciji, ki zadržuje toploto in ohranja temperaturo pečice.


Velikost pečice, srednja. Razpon temperature, 50°C - 250°C. Barva, na prstne dotike neobčutljivo . Pozdravljeni, moji mami je včeraj crknila pečica in ker rada peče potrebuje novo.


Ker ne želi nima veliko denarja iščem sedaj ugodne . Pred postavitvijo – inštalacijo – zagonom obvezno preberite navodila za uporabo in montažo. Tako se boste zaščitili pred poškodbami in . Rezultati za izraz electrolux vgradna pečica na strani Extreme Digital. Zaloga po meri, Na voljo. Vrsta aparata, vgradni. Tip aparata, klasična pečica.


Vse to v pohištvenih salonih v Ljubljani . Zaradi elektronskega nadzora temperature ste lahko prepričani, da boste vedno navdušili s svojim kuhanjem. Z dvojnim krožnim grelcem žara te pečice hitro in z. Omogoča temperaturni razpon od 30°C pa vse do 230°C . Electrolux, ki niso prisotni na spletnem mestu, . Zahvaljujoč ventilatorju in posebnemu krožnemu grelcu lahko pri tej pečici pečete, kuhate, odtaljujete. Zasteklitev vrat, trojna.


Ta pečica vam nudi enako prilagodljivost, kot jo zahtevajo zaposleni poklicni kuharji. Ima 74-litrsko prostornino, najv. Tako lahko istočasno kombinirate . Pirolitična pečica - ko je skrb glede čiščenja pečice povsem odveč. S pečico s samodejnim pirolitičnim či. Popoln timski igralec - vgradna pečica Beko.


Vse za avto, dom in vrt na enem mestu. Vaša spletna trgovina s široko in ugodno izbiro. More Details Kasia Pinterest.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Priljubljene objave