Automatsko čišćenje rerne - piroliza. Vađenje i čišćenje žičanih vodilica. Skidanje i montaža vrata peći. Samodejno čiščenje pečice - piroliza.
Odstranjevanje in čiščenje žičnih in teleskopsko izvlečnih vodil. Montaža katalitičnih vložkov. AquaClean - sve što je potrebno jeste da sipate pola litra vode u pleh i uključite AquaClean. Svaki ŠEF u kuhinji zna da je pirolitičko čišćenje najbolji i najnapredniji način za čišćenje rerne.
Inspirisana tradicionalnim pećima na drva, omogućava da se topli vazduh . GentleClose meko zatvaranje vrata. Pečenje na više nivoa istovremeno. Boja aparata: Boja nerđajućeg čelika.
Boja ručke: Boja nerđajućeg čelika. Materijal komandne ploče: Nerđajući čelik . Strogo govoreći, oba ova kotlova su kruto gorivo. Jedina razlika je koliko učinkovito koriste predloženo gorivo. Radi se o učinkovitosti.
Ako ne govorimo o cijeni . FastPreheat, brzo zagrijavanje pećnice. Na vama je samo da pritisnete dugme, sačekate da se rerna očisti i prebrišete pepeo koji je ostao. Maksimalna temperatura rerne: 2°C.
Elektronski programski sat sa upravljanjem na dodir, temperaturnim ekranom, prikazom izabrane funkcije i brzim . Funkcija StayWarm – održavanje toplote već spremljenog jela. Kako funkcioniše piroliza. Pronađite najbolje cijene bijele tehnike . Normally despatched within working days.
Pećnica, programa, inox, piroliza. GORENJE BO736E11X Zoom. PIROLIZA Volumen pećnice: lit. Proizvod nije dobavljiv. Pirolitička tehnologija.
Dvojna steklena pečniška vrata z enojno . Uporabni volumen pečice: l. Les je vnetljiv in gorljiv material, kar zmanjšuje njegovo uporabno vrednost. Ugradbena pećnica volumena l, ima HomeMade oblik, te omogućava pečenje na više razina istovremeno. Odlikuju ju automatski sustav čišćenja s pirolizom . Sam proces zgorevanja je . Ostala bela tehnika je bolj tako tako, ampak pecice pa obvladajo. Sicer pa obvezno piroliza. Gorenje lesa je termični razkroj lesa oz.
Elektronska programska ura z upravljanjem na dotik, temperaturnim displayem, prikazom izbrane funkcije in hitrim predgretjem.
Ni komentarjev:
Objavite komentar
Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.