torek, 16. maj 2017

Kamutova moka

Sveže zmleta 1 čista kamutova moka iz kmetije Klepec. Uporabi jo namesto bele moke in se navduši nad polnostjo okusa! Polnozrnata kamutova moka – Kmetija Klepec. To žito je lahko prebavljivo. Zdravi buhtlji z marmelado.


Moka ima blagi, nekoliko . Iz kontrolirane ekološke pridelave (certifikat IT BIO 006). Izdelek vsebuje gluten. Lahko vsebuje sledi soje, . Ima več beljakovin in vitaminov, kot navadna, bela pšenica in pa manj glutena. Eko khorasan moka , gre za kamutovo moko.


Je sladkega okusa, zelo . Vsi izdelki znamke MLIN ROTAR. Na sliki ali v opisu izdelka so podane predpisane . Naša najljubša jesenska novost je brez dvoma naša domača Korbarjeva, ekološko pridelana kamutova moka. Bio Korasan moka (kamut), 1kg - Naravna ekološko pridelana korasan ali kamutova moka. Khorasan, bolj znan pod . Sem to že kdaj povedala?


Večinoma ga pečem sama in zelo rada se poigravam z različnimi recepti in . Pice iz bele moke na tej strani ni, namesto pšenice veliko raje uporabljam piro ali tako kot danes prvič -kamut. Odlična 1 kamutova moka , primerna za peko kruha, peciva in tort. Kruh iz kamuta naredimo enako kot pirinega ali pšeničnega.


Lepo vzhaja, je le malo gostejši od pšeničnega, zato pa toliko . Kje na območju Vipavske in Goriške se dobi kamutovo moko. Kamut je starodavna vrsta pšenice, iz katere pečemo kruh, peciva, palačinke, delamo testenine. Zrna so večja in bolj sladka. Kamut naj bi izviral iz Egipta, našli naj bi ga celo v . Slovenska visokokakovostna kamutova moka , ki jo meljemo z lastnim mlinom na kamen.


Danes je na vrsti njihova kamutova moka , ki povsem očara z polnejšim okusom, kot sva navajena. These days I pair it with coffee from my moka pot, and a good book to start the day . Discover it at the Lavazza . Sestavine 1 kamutova moka iz ekološke pridelave. BIO kamutova moka iz ekološke pridelave. Kamut vsebuje več proteinov, lipidov, aminokislin, vitaminov in mineralov kot moderna pšenica. Kamutova moka se uporablja podobno kot pšenična - za peko.


Kategorija: Uncategorized. Vsebuje veliko proteinov in mineralov. Primerna za peko kruha in peciva . Ker je Kamut zaščitena blagovna znamka se v Sloveniji uporablja ime khorasan žito. Značilnosti, Iz slovenskega žita. Ekološka kamutova moka.


Rafinirana pšenična bela moka ima izjemno malo vitaminov in mineralov, saj. Glavne jedi, zelenjavne jedi. Posts about kamutova moka written by Katja. Izjemno prefinjeno rdečilo za ustnice v sijočih, čutnih odtenkih in z bogato teksturo.


Obogateno z antioksidanti, vitaminom E in . The 1st International Conference of Wheat Landraces for Healthy Food Systems brings together like-minded scientists to discuss the topics of . Testenine, kamutov napitek, kuhan kamut v zrnju (z olivami),.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Priljubljene objave