petek, 5. maj 2017

Stenska polica

Razne stenske police in police za slike. Stenska polica MT33 Barva: Bela. LESENA POLICA JEWE 80X25X1. This Pin was discovered by Barbara Dekleva. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Nanjo boste lahko tudi postavili spominke, knjige, dekoracijo ali . Rutar - Sreča se začne doma. Moderna stenska polica. Oglejte si še ostale elemente iz programa VENETO.


Sloveniji, ki potrošnikom omogoča preudarne nakupe. Z veseljem vam bomo pomagali in upoštevali vaše mnenje! Zasnovana iz strani vrhunskih oblikovalcev iz Berlina.


Priložen montažni material. Dodajte atmosfero v svoj dom s trendovskimi poličkami Done by Deer. Dizajnerska stenska polica -temno siva.


Sodobna in trendovska polica v retro slogu je odlična izbira za vaš dom. Opis izdelka: - elegantna stenska . Lepa, lesena polica Tipi za sobo vašega otroka. UGODNA IN HITRA DOSTAVA. Darilo ob nakupu nad EUR . Na voljo je v beli barvi v kombinaciji z zlatim hrastom ali belo visoki sijaj. INDUSTRIAL m yh ansecontrol.


Uporabniku prijazna navodila. Pisarniško pohištvo HOBIS po dostopnih cenah. Pisalne, kotne, konferenčne ali električno nastavljive mize. Arhivske omare, predalniki, mini kuhinje, . Polička se enostavno montira . Stilska stenska polica bo postala prava paša za oči v vsaki sobi. Ima odprtih predelkov, ki služijo kot popoln prostor za shranjevanje stvari, kot so knjige, . Držalo za steklenice Demeter Wine.


Lepo se dopolnjuje z ostalim otroškim pohištvom in paše v vsako otroško sobico. Brezplačna dostava in vračilo ▻ Ugodna lastna znamka ▻ Vse za vaš dom in . Dimenzije elementov so v slikah. Okvirni dobavni rok -delovnih dni.


Po izjemno znižani ceni iz presežkov proizvodnje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Priljubljene objave